Garagestudio   Heerenveen 06-53956417

 

Computer & audio apparatuur reparatie


Computer

Bij computer storingen kan er van alles aan de hand zijn. Van ff geen beeld... kan iets zijn van " of je steekt de stekker in het stopcontact " tot ..... echt ik ben er niet meer :-(... . Het eerste is bijna gratis... het tweede is meestal niet rendabel wat kosten betreft. Daar zit een hoop tussen. Wij proberen met U de beste oplossing te vinden. We gaan toch geen reparaties uitvoeren van € 300 terwijl er een prima tweede hands voorhanden is voor de helft? 


Tarieven:

Ook dat is maatwerk. Het ene " geen beeld " is het andere niet. U krijgt altijd vooraf een prijs opgave. Zo kunt u zelf bepalen of de reparatie de moeite waard is. En.... no cure no pay. Mocht de reparatie niet rendabel zijn ... betaald u helemaal niets. Ook geen voorrij of onderzoeks kosten.  Soms is het qua kosten beter om afscheid te te nemen. Vaak hebben wij prima tweede hands vervangers, die goedkoper zijn dan een reparatie.  

Apparatuur storingen 

Brom in een versterker, defecte schakelaar of het doet helemaal niets meer... De meeste ( geluids- ) apparatuur kunnen wij repareren in onze TD. Vaak is bij het eerste contact al een prijs opgaaf mogelijk zodat u kunt beoordelen of het de moeite nog waard is om de reparatie uit te laten voeren. U kunt bij ons terecht voor diverse apparatuur.

Ook voor in-, verkoop kunt u bij ons terecht. We hebben regelmatig diverse gebruikte apparatuur beschikbaar. Kijk hier voor in de webwinkel.